Menu

Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Het registreren van een nieuwe startpagina kan op een groot aantal websites. Dit kan meestal gratis. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. De meeste websites geven u de mogelijkheid om zelf het subdomein te bepalen. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Het is een vrij eenvoudig proces dat u snel onder de knie zult hebben.

Allereerst maakt u een categorie aan. Hierin plaatst u de links. Bij een aantal websites is het toegestaan om plaatjes en tekst in de rubrieken te plaatsen. Commerciƫle links zijn ook toegestaan in een aantal gevallen. Hiermee wordt het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel Een eigen startpagina op touw zetten te vinden.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Om zelf een dergelijke site op te zetten, dient u te beschikken over webhosting. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Het biedt een stuk meer zekerheid want bij de website van derden weet u niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.