Menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. U mag ook een algemene startpagina maken. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Linkpagina beheer. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. U kunt via Google zoeken op “startpaginascript” wanneer u zelf een startpagina website op touw wilt zetten. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.