Menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Op de pagina Goede startpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.