Menu

Uw nieuwe startpagina online zetten

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe kunt u ze laten staan. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Om onderscheidend te zijn kunt u afbeeldingen en teksten op uw startpagina plaatsen. In Aanmelden Startpagina vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.