Menu

Uw nieuwe startpagina samenstellen

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Op de pagina Eigen Startpagina Maken kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.