Menu

Wat is een startpagina?

Het is een goed idee om een startpagina te maken wanneer u al een website heeft. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Maak eigen startpagina Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Bouw je eigen startpagina. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.