Menu

Wat is een startpagina script?

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Een en ander is terug te vinden via Eigen startpagina maken met het startpagina script. Het script is niet alleen voor techneuten. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Bouw een eigen startpagina. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.