Menu

Wat is een startpagina?

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Via Eigen startpagina kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Bouw je eigen startpagina. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.